EKRANINTERVJUNewsSoundtrack Croatia

Prvi čovjek ‘Croatia Full of Life’ Staničić kaže da HTZ s guštom podupire Soundtrack Croatia

0
kristjan stanicic HTZ
FOTO: Flash Talks / Screenshot

‘Hrvatska turistička zajednica prepoznala je sjajan, kreativni projekt šibenskog DJ tima ‘Soundtrack Croatia’ i stoga nam je posebno zadovoljstvo sudjelovati u njemu’, kaže Kristjan Staničić, direktor centralne Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

U razgovoru za Flash Talks, istaknuo je i vrijednost inovativnog pristupa kakav projekt ima po pitanju promocije jer na kvalitetan način promiće hrvatske ljepote, turizam i glazbu – kao umjetnost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Croatia Full Of life (@croatiafulloflife)

‘Želimo i nadalje podržati ovako kreativne projekte s područja elektroničke glazbe, a za Soundtrack Croatia, konkretno, uvjeren sam da će nastaviti rasti jer i dosada je pobuđivao veliki interes. Na taj način promovirati će Hrvatsko na međunarodnom tržištu’, kaže prvi čovjek ‘Croatia Full Of Life’ na čijim digitalnim platformama se i emitiraju DJ setovi uz potencijalu milijunsku publiku diljem svijeta.

Samo Facebook stranicu prati gotovo milijun i pol ljudi, a na Instagramu imaju još oko 400 tisuća followera.

Kreativnost, umjetnost i hrvatske prirodne atrakcije unutar jednog originalnog proizvoda sjajna su kombinacija, posebno u doba pandemije jer kroz Soundtrack Croatia održava se veza sa stranom publikom, sudionicima brojnih glazbenih festivala u Hrvatskoj.

Što je sve rekao direktor Staničić na temu Soundtrack Croatia, promocije hrvatskog turizma, elektroničke glazbe i domaćih festivala pogledajte u video epizodi Flash Talks serijala u prilogu.

Flash Talks serijal popratni je dokumentarno-informativni program koji se snima i emitira uz DJ setove Soundtrack Croatia.

bann_sc_marketing