EKRANMuzikaNews

Pogled na scenu tipa Snooze: Edukativno, informativno i nadasve zabavno tjedno video ukazanje

0
FOTO: Ilustracija / Sporky Disco

‘Clubbing Snooze’ video je kolumna jednog od pionira hrvatske scene elektroničke glazbe Sergeja Lugovića koji se krajem ljeta pridružio ekipi video magazina klupske i pop kulture Sporky Disco kako bi govorio o temama  zanimljivim publici, izvođačima i cijeloj sceni.

Iza Sergeja Snoozea (njegov DJ pseudonim) godine su iskustva, i to ne samo na glazbenoj sceni koju je gradio kao izvođač, promotor i vlasnik klubova jer godinama uspješno djeluje i kao poduzetnik, inovator, predavač na visokim školama, obiteljski je čovjek, suprug, otac i svakako originalna pojava u hrvatskom društvu.

 

U magazinu Sporky Disco, koji se kao Facebook i YouTube premijera nedjeljom u 21,00 sati emitira na digitalnim kanalima udruge RatCat i na desetak partnerskih stranica, Snooze na publiku djeluje edukativno, informativno i što je najvažnije – argumentirano.

Temama pristupa analitički i obrazlaže ih jasno i zabavno zbog čega je već nakon prve epizode postao zanimljiv klupskim seniorima i klincima koji tek počinju pohoditi klubove. Kroz svakodnevne situacije bliske DJ-ima, promotorima i njihovoj publici, Snoozov um dubinski analizira scenu, ističe njezine vrijednosti, a za eventualne nedostatke nudi načine kako ih popraviti.

Negativnim stranama scene ne pristupa ‘hejterski’, nego u maniri plemenskog mudraca nudi primjenjiva rješenja pogodna za vrijeme u kojem živimo i društveni okvir u kojem djelujemo, a kako sve to izgleda doznajte u magazinu Sporky Disco.