MuzikaNews

Seksi sabotaža zvuka i slike: Singlom i videom ‘U predgrađu’ šibenski BluVinil nastavlja voziti u ‘original i svoj’ ritmu

0
FOTO: BluVinil / Promo / Ilustracija

Vani je singl i video ‘U predgrađu’ kojim šibenski pop rock bend BluVinil najavljuje svoj nadolazeći, drugi studijski album naziva ‘Zna li itko tajnu srca’.

Promocija novog albuma, koji će objaviti zagrebačka LAA, krenula je singlom ‘Heroji’, a danas objavljena stvar ‘U predgrađu’ nastavlja slijediti već prepoznatljivu retro estetiku benda, stoji u promo materijalu uz singl.

‘Kao i na prošlom singlu, u žanrovskom smislu kombiniramodisko glazbu i rokenrol, što je zapravo i definicija našeg zvučnog identiteta. Danas objavljenim spotom, ujedno, zatvaramo i tu jednu retro trilogiju videospotova, koja uključuje notorne ‘Apaše’ i ‘Heroje’ – poručuju momci iz benda.

Produkcija je i na novom singlu djelo Antonino Šimića iz Greenwood Studija, a spot je napravio Tomislav Dugandžić koji svojim kontinuiranim radom s bendom i inovativnim vizualnim rješenjima koja nudi, dođe nešto kao peti član BluVinila.

Inače, šibenska pop rock atrakcija već neko vrijeme ne prestaje oduševljavati publiku i kritiku, što će se prema svemu sudeći nastaviti i ‘U predgrađu’ jer stvar je bluvinilska u svakom pogledu, spot je sjajan, Beastie Boys reference na Sabotage su fora i da ne duljimo – uživajte.