LIFEMuzikaNews

Kulturaljka u Arsena sprema diskusiju o sceni i besplatnu radionicu za sve koji žele postati uspješni promotori kao Bergam

0
FOTO: Ilustracija

‘Nema rocka do Tik Tok-a’ naziv je panel rasprave koja će se 12. studenog održati u šibenskoj Kući umjetnosti Arsen, najavili su danas iz PARK Organizacije.

S najodgovornijim akterima scene, ljudima koji drže ‘sukno i škare’, razgovarat će o glazbenim trendovima, pokušati doznati što slušaju mladi (ako slušaju), gdje izlaze i što uopće rade nove generacije, ima li bendova u Šibeniku, najavljuju li se kakvi koncerti, je li Tik Tok budućnost glazbene industrije itd. 

Najavljeni govornici su Morana Periša, kreatorica A programa na šibenskim tvrđavama, gazda utjecajne digitalne platforme Muzika.hr Edo Plovanić, član kulturnog vijeća, gazda kluba Azimut i jedan od ‘barakaša’ Terranea Hrvoje Jelković, dugogodišnji kreator lokalnih glazbenih zbivanja, odličan muzičar i više nego zanimljiv sugovornik po pitanju društvenih pitanja i scene Ante Prgin te Marko Podrug, novinar i rock kritičar u ulozi moderatora tribine.

Upad je free, organizator je PARK Organizacija, a program je dio aktivnosti manifestacije Kulturaljka.

Posjetitelji panel tribine moći će sudjelovati i u posebnom dodatnom programu, na edukativnoj radionici koju alfa i omega PARK-a Igor Bergam organizira sa željom da regrutira nove mlade ljude koji će sutra moći raditi neke nove Kulturaljke i druge projekte.

Ni tu nema upada što znači da će se puno znanja i iskustva dijeliti besplatno pa, curice i dečki, zabilježite datum 12. studeni, ura je 19,30.

Kuća umjetnosti Arsen