MuzikaNews

Theus Mago debitirao na ‘Exit Strategy’, Innervisions izbacuje 13. ‘tajno oružje’, a Marvin & Guy lovu od ploče doniraju hitnoj

0
FOTO: Ilustracija / Getty Images

Vani je more dobrih novih izdanja, a uz prvu jutarnju kavu ovoga utorka koji nakon ‘mrtvoga dana’ skroz nalikuje ponedjeljku skrenut ćemo vam pažnju tek na neka od njih.

Meksički DJ i producent Theus Mago, kojega smo prije dvije godine imali prilike slušati u Tunelu, objavio je svoje debitantsko izdanje za ‘Exit Strategy’, EP ‘Vicious Eddie’.  Taj berlinski label friško je, među ostalim, objavio izdanja još dvojice iskusnih glazbenika koje smo u proteklom razdoblju imali prilike slušati na šibenskim pozornicama, Ivorya i Santiago Garciu koje povezuje nadolazeće tajno oružje Innervisionsa, trinaestica ‘Secret Weapons’ koja će službeno biti vani u petak, 5. studenog.

‘It’s A Pleasure To Edit’ zbirka je stvari iz arhive Marvin & Guya koje su uređivali u proteklom desetljeću. Od 15. listopada do Božića namjeravaju svakoga tjedna puštati po jednu, a sav novac od prodaje izdanja donirat će talijanskoj hitnoj pomoći u spomen na aktivista Gina Stradu koji je preminuo ljetos.

E da, i ovaj talijanski duo slušali smo u Šibeniku, na velikom partyu u centru grada.